התכנית בשיתוף האגף לקידום עסקים בעיריית ירושלים בשיתוף מט"י ירושלים
חולמים להקים ולנהל מסעדה או בר? תחום המזון הוא הייעוד שלכם?
אם כך, תכנית לניהול עסקי מזון וברים היא תכנית חובה עבורכם. היא מעניקה ידע וכלים מעשיים החיוניים להקמה, ניהול ותפעול שוטף של עסקים בתחום המזון.
אודות התכנית - מאפיינים ומטרות
ענף המזון האטרקטיבי מושך אליו יזמים רבים, הרואים בו הזדמנות לצאת לעצמאות עסקית ולצבירת רווחים כלכליים. עם זאת, רבים אינם מודעים למשמעויות הכרוכות בניהול עסק בתחום המזון, על כל הסיכונים והאתגרים הכרוכים בכך. את התורה הזו חשוב ללמוד באופן מקצועי, ורק אז לצאת לשטח, מצוידים בידע ובכלים הנדרשים.
מט"י ירושלים מפעיל מזה כעשור את התכנית לניהול עסקי מזון. התכנים המועברים נבחרו בהתאמה לקהל היעד, כך גם צוות המרצים שלנו, המורכב מאנשי שטח, מומחים בענף המזון והמסעדנות, ומנוסים בליווי יזמים ובעלי עסקים רבים בתחום. התכנית כוללת גם מפגשים עם יזמים שהקימו עסקים בענף והמשתפים מניסיונם.
הנושאים הנלמדים בתכנית
התכנית תספק לכם את כל המידע החיוני להקמה וניהול של עסק בענף המזון.
בין תכני הלימוד נכללים הנושאים הבאים:
- גיבוש אסטרטגיה עסקית שיווקית
- רישוי
- ציוד ומטבחים, תשתית ותחזוקה
- בניית תפריט וקולינריה
- מכירה, שיווק ופרסום בענף המזון
- ניהול פיננסי ועוד
צוות מט"י ירושלים מזמין אתכם לקחת חלק בתכנית לימוד חווייתית, המספקת את כל מעטפת הידע והכלים, שתוביל אתכם למימוש חלומכם בענף המזון.
העסק כבר קיים בדמיונכם? השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם.
לרשימת הממליצים שלנו הקליקו >>>
כאן